Werkwijze

Wekking Advocatuur is een klein kantoor met grote kennis van zaken. Mijn werkwijze is professioneel, transparant en persoonlijk. Al na het eerste gesprek weet je precies wat je aan mij hebt en dat je zaak in goede handen is.

Mijn werkwijze:

  • Tijdens dit eerste gesprek bespreken we alle details zodat ik de achtergrond en inhoud van je zaak leer kennen.
  • Vervolgens schets ik het juridische kader en de juridische regels die voor jouw situatie gelden.
  • Samen bepalen we de koers en de gewenste oplossing. Is het haalbaar en hoe gaan we dat bereiken?
  • Ik vertel je op welke pijlen we ons richten en welke uitkomst ik verwacht. Ik zoek de juridische grenzen op, maar altijd met respect voor de menselijke relatie. Tijdrovende en kostbare gerechtelijke procedures probeer ik te voorkomen.

“Persoonlijke contact, wederzijds respect, eerlijkheid en samenwerken. Dat is ontzettend belangrijk voor mij en dat krijg ik ook terug van mijn cliënten.”

Kwaliteit voorop

Het arbeidsrecht is continu in beweging. Daarom wil je op de hoogte zijn van de meest recente ontwikkelingen. Deze volg ik op de voet door specialisatiecursussen, intercollegiaal overleg en lidmaatschappen van verenigingen op het gebied van het arbeidsrecht. Zo garandeer ik kwaliteit en kennis van zaken die altijd up to date is.

Wat zijn de kosten?

Ik hanteer tarieven die gunstig zijn ten opzichte van de geldende markttarieven. De kosten leggen we vooraf vast. Zo weet je altijd waar je aan toe bent.

Benieuwd wat ik voor je kan betekenen?

Neem nu contact op