Over Wekking Advocatuur

Erik Wekking (Venray 1969)

Na mijn studie Nederlands Recht aan de Radboud Universiteit in Nijmegen vertrok ik naar Münster voor een postdoctorale opleiding. Weer terug in Nijmegen werkte ik twee jaar als jurist voor een rechtsbijstandsverzekeraar om vervolgens de overstap te maken naar de advocatuur. Eerst bij een kleiner kantoor in Utrecht om daarna als advocaat arbeidsrecht aan de slag te gaan bij een middelgroot kantoor in Nijmegen. Na de rol van manager-advocaat bij diezelfde rechtsbijstandsverzekeraar besloot ik in 2003 om mijn eigen kantoor op te richten en als zelfstandig advocaat aan de slag te gaan.

Als advocaat ben ik ingeschreven bij de Nederlandse orde van Advocaten. Mijn arbeidsrechtelijke kennis houd ik op onder meer op peil via mijn lidmaatschappen van de Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland (VAAN) en de Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Oost-Nederland (VAARA).

Ik ben getrouwd met een juriste, heb twee kinderen en woon en werk in Berg en Dal. Naast mijn werk als advocaat ben ik actief (geweest) in verschillende bestuursfuncties. Van voorzitter voor Kulturhus in Beek tot een geschillencommissie op het gebied van de gezondheidszorg.

Zaakwaarnemer / Samenwerking

Ben ik wegens (langdurige) afwezigheid of calamiteit niet in de gelegenheid om jouw zaak op me te nemen? Advocaat Mr. Nieske Nijkamp is mijn vaste waarnemer/vervanger. Met advocaat Mr. Jan de Graaf heb ik een samenwerkingsverband op het gebied van ondernemingsrecht. Wij werken nauw met elkaar samen en ik vertrouw jouw zaak van harte aan ze toe.