Benieuwd wat ik voor je kan betekenen?

Contact

Heb je een vraag over arbeidsrecht? Wil je een probleem met je werkgever of werknemer voorleggen? Neem dan gerust contact op.

Tijdens een vrijblijvend contactmoment hoor ik wat er speelt en geef ik aan wat ik voor je kan betekenen. Vervolgens plannen we een afspraak in en ontvang ik je graag op mijn kantoor aan huis in Berg en Dal bij Nijmegen.

Bel, mail of vul het onderstaande contactformulier in. Ik neem binnen 24 uur telefonisch contact met je op.

Wekking Advocatuur

Postadres:
Postbus 11
6573 ZG Beek-Ubbergen

Bezoekadres:
Stollenbergweg 6
6572 AC Berg en Dal
Routebeschrijving

Tel: 024 – 684 34 74
Fax: 024 – 684 20 79
info@wekkingadvocatuur.nl

  Dit formulier is beschermd door reCAPTCHA van Google.

  Route

  Naar routebeschrijving

  Ik ben Erik heel dankbaar voor zijn professionele support en het bereikte resultaat. Zijn aanpak sloot heel goed aan bij wat ik in dit traject nodig had: kennis van zaken, een uitgebreide analyse van mijn situatie, gezamenlijk de aanpak bepalen tijdens het hele traject, vasthoudend waar nodig, humor! Ik kan Erik zeker aanbevelen.

  Het was een lange en spannende periode. Ik ben Erik dankbaar voor het inleven en de juridische vertaling, maar vooral voor zijn meeleven. Er is weer ruimte voor een nieuwe start.

  Ik heb de gesprekken, het advies en de wijze waarop je de onderhandelingen hebt gevoerd als erg prettig ervaren. Dank je wel daarvoor.

  Dank je wel dat je dit hebt opgepakt. Je hebt deze moeilijke periode lichter gemaakt.

  Zonder Eriks hulp, kennis en begrip was ik nooit zover gekomen. Erik heeft voor rust gezorgd waardoor ik het voor mezelf toch goed af heb kunnen sluiten.